deurbelspecialist.nl 0577 - 46 21 98
menu

Beltrekkers

Geef de landelijke entree dat nostalgische accent met een beltrekker. De beltrekker geeft een extra beleving aan het aanbellen en geeft het gevoel van vroeger.


KP1053 beltrekker
KP1053 beltrekker
  • Beperkte voorraad
  • Gratis verzending
€ 132,35
Per stuk
KP1253 beltrekker
KP1253 beltrekker
  • Beperkte voorraad
  • Gratis verzending
€ 132,35
Per stuk

Het belletje trekken

De landelijke beltrekkers zijn op verschillende manier te bevestigen aan een tuimelaar. Door aan de beltrekker te trekken komt de tuimelaar in beweging tot op het knopje.

De landelijke lifestyle

Een traditionele beltrekker past in de lifestyle landelijk authentiek en sluit ook mooi aan bij een brocante sfeer. In combinatie met smeedijzer deurbeslag een mooie aanvulling aan de entree van de woning.

Zelf combineren van het deurbelmechanisme landelijke stijl

De beltrekkers van Kirkpatrick zijn multi inzetbaar. Wij raden aan ze te combineren met een tuimelaar. Door te trekken aan de beltrekker wordt de daaraan verbonden tuimelaar in beweging gebracht. De tuimelaar drukt vervolgens het belknopje in. Een tweede optie is een beltrekker zelf in verbinding te stellen met een traditionele bel.

Smeedijzer deurbellen uit Engeland

De Kirkpatrick beltrekkers passen goed bij de landelijk of brocante stijl en zijn op traditionele wijze gemaakt van zwart smeedijzer.